Gå til innhold

Ordføreren ønsket Egersund Group velkommen

Butikken er innholdsrik, alt fra sjakler i alle størrelser, alt i tauverk, wire, kjetting, løfteutstyr, fiskeredskaper, teiner i alle fasonger - hummerteiner, reketeiner, leppefiskteiner, arbeidsutstyr, kjeldresser, regntøy, støvler mm. Neste uke fylles også butikken med sportsfiskeutstyr! Noe som sikkert er interessant for kundegruppen sportsfiskere. Endelig har vi noe å tilby alle de som spør etter slike ting særlig i sommersesongen. Mao noe for hvermansen, for den kresne, og for enhver smak.

Det er fantastisk at det har kommet en profesjonell aktør i miljøet. Egersund Group har en visjon for utvikling av fiskerimiljøet i sin helhet. Det er ikke uten grunn at bedriften ble kåret til årets bedrift i Stavangerregionen i 2015! Etableringen representerer noe historisk genuint som er solid og bærekraftig! For fiskerne har etableringen skapt optimisme og fremtidstro. Rekruttering er nå et tema som diskuteres og tas tak i. Fjordfisk som driver godt allerede, får sikret sine leveranser og kan forutse en positiv utvikling.

Vi ønsker Egersund Group velkommen!

 Neste fredag, den 20.mai, blir det offisiell åpning av butikken ved Trålverkstedet i Utgårdskilen – alle interesserte ønskes velkommen!

Publisert
13.05.2016
Sist endret
24.05.2018

Kontaktinformasjon


Kontakt
Hvaler kommune
Storveien 32
1680 Skjærhalden

Servicetorget
Åpent: 8.00 - 15.30
Tlf: 69 37 50 00
postmottak@hvaler.kommune.no 
Chat med servicetorget

Facebook 

Hvaler kommune på Facebook

Abonner på nyheter 
Abonner på driftsmeldinger