Nytt Flexx-tilbud på Hvaler fra 18. august

Flexx er bestillingstrafikk og inngår som en del av det ordinære kollektivtilbudet i Østfold. Det nye tilbudet innebærer fri bestilling i hele kommunen mandag, onsdag og fredag mellom kl 0900 og kl 1300 og onsdag ettermiddag mellom kl 1500 og kl 1800.

I samarbeid med Hvaler kommune startes nytt Flexx-tilbud ved neste ruteendring 18. august.

- Det har tidligere vært prøvd bestillingstilbud på Hvaler med liten suksess, så nå håper vi publikum kjenner sin besøkelsestid, sier prosjektleder for Flexx, Solfrid Rød Olsen.

Flexx er ikke som en vanlig busstur, men du betaler kun busspris. Du kan bli hentet hjemme, på butikken, hos frisøren eller hvor du ønsker og til det tidspunkt du ønsker.

Flexx er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstigning om du behøver det. Flexx stopper bare der reisende skal hentes eller leveres, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur. Flexx på Hvaler vil kjøres med en minibuss.

Husk at du må bestille senest 2 timer før ønsket hentetidspunkt. Du må være klar 5 minutter før ønsket hentetidspunkt, og fordi Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 15 minutter etter avtalt tid.

Du kan bestille reise på flexx.no eller ved å ringe 03177.

Velkommen på bussen

27.06.2014