Lysprosjekt på lykke

Barna på avdeling Lykke har vært opptatt av å skru av og på lyset i vinter. Dette tok vi i personalgruppa tak i og arrangerte en egen ”lysuke”. Vi hengte opp reflekser og selvlysende figurer i taket, slik at barna kunne lyse på dem.

Det ble et spennende prosjekt, barna hadde med seg lommelykter. Vi gikk på oppdagelsestur rundt på avdelingen og oppdaget lys og skygge.

Prosjekter skaper samhørighet, barna har noe felles som de er opptatt av. De samarbeider, utforsker, oppdager og finner nye løsninger. Det er morsomt og se hvor ivrige og engasjerte de er og vi voksne blir revet med av deres entusiasme. Vi har også hengt opp bilder av barna inne på avdelingen hvor de lyser med lommelykter, hvor de eksperimenterer og oppdager lys og skygge. Barna samles rundt bildene, peker og samtaler om det de har gjort og det som er på bildet.

22.01.2013