Invitasjon til ungdomsseminaret Youth & Action 12. - 16. august 2014

Med grunnlovsjubileet som ramme har Moss kommune i samarbeid med Østfold fylkeskommune og Barnas FredsVerden gleden av å invitere til et internasjonalt seminar med fokus på verdiene fred, frihet og demokrati.

Gjennom foredrag og workshops ledet av organisasjoner som arbeider med freds- og konfliktløsning, ønsker vi å gi de unge inspirasjon og kunnskap til å bli en aktiv forsvarer av seminarets verdier. Innledere som er blant de fremste i verden innenfor fagfeltet. Det endelige programmet for seminaret er ikke helt klart, men det kommer fortløpende informasjon på http://www.peaceseminarmoss.org/.

Målgruppen for seminaret er ungdom mellom 13 og 18 år fra ulike deler av verden.
Seminaret er valgt ut som hovedprosjektet under Østfolds markering av grunnlovsjubileet og hovedtyngden av de inntil 200 deltakere skal være ungdommer fra kommunene i Østfold og deres vennskapsbyer. Under grunnlovsjubileet 1814-2014 vil hver kommune i Østfold fått mulighet til å delta med en gruppe ungdommer.

Hvaler kommune har fått ti plasser ved seminaret. Kommunen ønsker å dekke deltakeravgiften på seminaret, som inkluderer overnatting på Jeløy folkehøgskole, all bespisning, faglig program og nødvendig transport under seminardagene for de av dere som ønsker å delta på dette. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Under hele seminaret vil Elin Oktavia Bankerød delta som ansatt fra Hvaler kommune.
Er dette av interesse , eller om dere har spørsmål rundt dette, ta kontakt med Elin på eliban@hvaler.kommune.no eller ring/send sms 488 95 767.

04.04.2014
22.07.2016