Hvaler kommune løp Holmenkollstafetten i 2011. Foto: Tora Klevås Schondelmeier

Hvaler kommune utfordrer Fredrikstad kommune i Holmenkollstafetten 2012

Les Torleif Gjellebæks mail til rådmannskollega i Fredrikstad, Jan Lasse Hansen.

Hei rådmannskollega Lasse

Lillesøster Hvaler kommune har en økende følelse av at vi på flere områder vinner over storebror Fredrikstad kommune. I fjor fant vi dere for eksempelvis ikke på resultatlistene, verken i Holmenkollstafetten eller Grenserittet. Vi regner med at den økte eiendomsskatten nå har gitt dere bedre styrke, og derfor vil vi med dette utfordre til dyst i årets Holmenkollstafett.

I en kommune med vel 300 årsverk, uten underskudd og eiendomsskatt, klarer vi å stille to lag med til sammen 30 personer. Pluss reserver, supportere og støtteapparat. Det vil si mer enn 10 % av kommunens ansatte. Tar du utfordringen om å stille en relativt sett tilsvarende mengde lag, lørdag 12. mai? Så kan vi jo også se hvem som løper fortest?

Hvis vi mot alle odds skulle vinne, skal vi ikke behandle Goliat slik som David gjorde, når han hadde slått Goliat. Vi vil tvert imot fortsette det gode samarbeidet som vi har, og i tillegg spandere ferske Hvalerreker på alle ansatte i Fredrikstad kommune som melder seg på og fullfører Holmenkollstafetten 12. mai 2012.

Sportslig folkehelsehilsen
rådmann Torleif