Få varsel på mobilen med informasjon om når vi henter papir hos deg

Vi opplever at mange på Hvaler er flinke til å kildesortere. For å gjøre det enda lettere har vi laget en digital «miljøkalender» til bruk for både innbyggere og brukere av fritidsboligene på Hvaler.

Istedenfor den tradisjonelle miljøkalenderen som vi har pleid å sende ut til alle abonnenter, vil vi også i år tilby en kalender som kan ses både på nett og mobil. Vi sparer dermed papirutgaven vekk.

Den nye digitale miljøkalenderen vil kunne varsle deg automatisk om når det blir hentet papiravfall på din adresse. Denne tjenesten er gratis og for å bruke varslingsfunksjonen må du ha en mobiltelefon.

Sånn gjør du for å komme i gang

1. Gå til adressen www.hvaler.kommune.no/minrenovasjon via datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett
  2. Trykk på den røde knappen og søk opp din adresse
  3. Trykk på SMS-varsling og skriv inn mobilnummeret ditt
  4. Du mottar en kode på sms som du taster inn, så er du i gang

Trenger du hjelp til dette kan du få hjelp på servicetorget på Hvaler. Du er velkommen innom så kan vi hjelpe deg med dette på din mobiltelefon.

Det er ingen endringer i hvor og hvor ofte vi henter papir rundt i kommunen vår så papiravfallet hentes fortsatt etter følgende ruter;

• Vesterøy fra Bratte bakke og vestover – onsdager – i like uker (uke 2,4,6 osv.)
  • Resten av Vesterøy, Spjærøy og Asmaløy – torsdager – i like uker
  • Kirkøy – fredager – i like uker

I den nye «miljøkalenderen» finner du også oversikt over alle returpunkter med informasjon om hva du kan kildesortere hvor. Det er også informasjon om Sandbakken og om hvilke avfallstyper du kan levere der. Du finner også kart hvor du ser hvor det blir hentet papiravfall i nærheten av din bolig eller fritidsbolig.

Prøv den nye "miljøkalenderen" her: www.hvaler.kommune.no/minrenovasjon

25.01.2016