Friluftsområder tilrettelagt for rullestolbrukere

På Hvaler er det gode tur- og bademuligheter selv om du er avhengig av rullestol.

Vil du ut å bade i finværet og er avhengig av å bruke rullestol? Hvaler kommune har flotte turområder som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kroksand
Kroksand på Skjærhalden ble åpnet i 2013. Her vil du finne en rullestol du kan benytte, med en rullestolrampe ut i vannet.

Åsebu
Fra parkeringsplassen på Åsebu er det en tursti ned mot vannet som er tilrettelagt for rullestoler og rullatorer.

Øyhopping
Du kan også besøke de østre øyene,- Nordre- og Søndre Sandøy og Herføl. Både ferga ut og veiene ute på øyene er tilrettelagt for bruk av rullestoler. Disse tre øyene har også spisesteder hvor det er mulig å få kjøpt forfriskninger. Her kan du lese mer om øyhopping på Hvaler.

14.08.2015