Familiedag i fjæra

Østfoldmuseene – Kystmuseet Hvaler, Besøkssenter nasjonalpark Ytre Hvaler og Statens naturoppsyn (Miljødirektoratet) inviterer til familiedag i fjæra søndag 10. april.

Østfoldmuseene – Kystmuseet Hvaler, Besøkssenter nasjonalpark Ytre Hvaler og Statens naturoppsyn (Miljødirektoratet) inviterer til familiedag i fjæra søndag 10. april kl. 11:00 i Kuvauen på Vesterøy i Ytre Hvaler nasjonalpark.

Kl. 11:00 – 15:00: Familieaktiviteter i fjæra. Besøkssenter nasjonalpark Ytre Hvaler stiller med aktiviteter for hele familien i fjæra.

Kl. 11:30 kan du også bli med Kystmuseet og Statens naturoppsyn på kultur- ...og naturhistorisk vandring til Stolen der fregatten «Lossen» forliste. Guide om funnet av «Lossen» og de marinarkeologiske utgravningene er Terje Olsen som var undervannsfotograf under utgravningene.

Parkering: Parkeringsplassen for Kuvauen ved fylkesveien til Papperhavn. Følg kjerreveien ned til Kuvauen, ca. 10 min. spasertur.

Gratis arrangement!

Velkommen!