Foto: Tora Klevås

Åpent møte om skole- og barnehageutredningen 2013

Vi inviterer foresatte og andre innbyggere til åpent møte om utredningen, torsdag 2. mai i år

Hvaler kommune har gjennomført en fagutredning av muligheter innen fremtidens skole- og barnehagestruktur, på bestilling fra kommunestyret. Utredningen inneholder anbefalinger om både fremtidige strukturer, lokaliseringer og andre viktige samfunnsmessige hensyn. Utredningen skal sendes til politisk behandling i mai/juni 2013.

Vi inviterer nå foresatte og andre innbyggere til åpent møte for å presentere og informere om utredningen, samt beskrive litt av prosessen fremover.

Møtet vil finne sted ved Floren skole gymsalen, 2.mai 2013 kl. 18.00 - 20.00.

Foreldrenes arbeidsutvalg og samarbeidsutvalg (FAU og SU i skoler og barnehager), er oppfordret til å komme med sine eventuelle kommentarer og innspill til fagutredningen innen 15. mai 2013. Dette vil organiseres av utvalgenes leder.

Eventuelle spørsmål til denne invitasjonen kan stilles til asen@hvaler.kommune.no

Vel møtt!

Prosjektgruppa skole- og barnehageutredningen 2013